PRODUCT1}

Framesi Morphosis Reinforcing Shampoo 250ml - Zpevňujúci šampón

Hit katalógu: Framesi Morphosis Reinforcing Shampoo 250ml - Zpevňujúci šampón od originálneho výrobcu za akčnú cenu 6.6 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Spevňujúci šampón Reinforcing Oily Scalp je vhodný pre slabé vlasy a mastnú vlasovú pokožku. Hodí sa aj pre efektívne ošetrenie pri ťažkostiach s padaním vlasov, odporúča sa obzvlášť pre mužov. Čistí vlasovú pokožku Vhodný obzvlášť pre mužov Efektívne ošetrenie pri ťažkostiach s padaním vlasov Rastlinné kmeňové bunky z hroznového vína zaistí dlhovekosť buniek vlasovej pokožky a folikul Neobsahuje SLES, sulfáty, lepok, parabény a alergény Aktivní složky: Výtažek z olivového oleje - napomáhá regulovat tvorbu kožního mazu, zanechává vlasy hebké a měkké Menthol - zajistí skvělý osvěžující účinek Kondicionéry - podporují hebkost a měkkost vlasů Arginin (aminokyselina) - regeneruje vlasové vlákno, vyživuje kořínky vlasů, rozšiřuje cévy ve vlasové pokožce Kyselina azelaová - působí antimikrobiálně a brání tvorbě plísní, silně potlačuje funkci enzymu 5-alpha-reduktázy Sluneční filtr Použití: Naneste do vlhké pokožky hlavy a vlasů, jemně promasírujte, abyste podpořili mikrocirkulaci krve v pokožce, dobře opláchněte. Morphosis Reinforcing Nový rada produktov Morphosis Densifying a Reinforcing obsahuje komplex 3 peptidov, ktoré efektívne pomáhajú zamedziť padaniu vlasov. Pri zmene ročného obdobia sú vlasy veľmi zaťažované a v kaderníckych salónoch tak stylisti najčastejšie narážajú na oslabené a tenké vlasy klientov. Firma Framesi rozšírila svoj program proti padaniu vlasov o nové dve špeciálne rady Morphosis, ktoré sú doplnené ovocnou vôňou. Prípravky Densifying (špeciálne pre ženy) obsahujú kmeňové bunky z jabĺk a produkty Reinforcing (špeciálne pre mužov) obsahujú kmeňové bunky z hroznového vína. Výhodné ceny máme pre všetkých zákazníkov. Prajeme vám príjemné nakupovanie.

Popis produktu Framesi Morphosis Reinforcing Shampoo 250ml - Zpevňujúci šampón

    • Výrobca: Framesi
    • Cena: 6.6 €
    • Objem: 250 ml
    • Typ vlasov: Pre mužov
    • Řada: Framesi Morphosis
    • Kolekcia: Framesi Morphosis Reinforcing

Podobné produkty

Framesi Morphosis Reinforcing Shampoo 250ml - Zpevňujúci šampón

Nájdete v kategórii: ,

Ďalšie produkty od značky

Framesi

Framesi Morphosis Reinforcing Shampoo 250ml - Zpevňujúci šampón pochádzajúci od značky Framesi - tento artikel čaká na vás výhodne za 6.6 €. tovar zaradený v našom katalógu vás nesklame. Uprednostňujete DOPRAVU ZADARMO? Stačí nakúpiť nad €. Zaraďte sa medzi spokojných klientov.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba