PRODUCT1}

BES Color Reflection Mask Hot Chocolate 300ml - Maska na zvýraznenie hnedých odtieňov

Tradičný bestseller, BES Color Reflection Mask Hot Chocolate 300ml - Maska na zvýraznenie hnedých odtieňov značky výhodne za 16 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Maska na vlasy dokonale zvýrazňuje teplé a studené odtiene hnedej, obnovuje chýbajúcu vitalitu a lesk. Zároveň dokonale ošetruje vlasy, vyživuje ich, obnovuje ich pH a znižuje pórovitosť. Vhodné pre farebné odtiene od úrovne 3 do úrovne 7. Použitie: Pri aplikácii je doporučené používať ochranné rukavice. Masku naneste rovnomerne do vlasov pomocou kefy alebo hrebeňa a nechajte pôsobiť 3-5 minút v závislosti od požadovaného výsledku. Potom ho dôkladne opláchnite. Po nanesení na tmavé podklady získajú vlasy výrazné gaštanové odtiene. Pri aplikácii na stredne svetlé a stredne tmavé podklady možno dosiahnuť teplé hnedé odtiene rôznej intenzity v závislosti od dĺžky aplikácie. Blond alebo odfarbené vlasy získajú odtiene čokolády, gaštanu alebo lieskových orieškov v závislosti od dĺžky aplikácie a existujúcej pigmentácie. Tip: Maska v kombinácii so šampónom na svetlé podklady dosahuje výsledky repigmentácie. Pre menej teplé odtiene je vhodná kombinácia horúcej čokolády s arktickou sivou. V prípade viacfarebných odtieňov možno Hot Chocolate kombinovať s inými farbami. BES COLOR REFLECTION Talianska značka vlasovej kozmetiky, ktorá nielen vo svojom názve zdôrazňuje skutočnú krásu vlasov, aktívne skúsenosti kaderníkov, ktorí s nimi pracujú, a vedecké poznatky uplatňované v starostlivosti o vlasy, prichádza na trh s novým radom, ktorý rozvinie kreativitu každého kaderníka, stylistu alebo každého, kto chce nový, dokonale živý a intenzívny farebný odtieň. Séria produktov Color Reflection je obohatená o celý rad prírodných zložiek, ako sú arganový, ryžový, sójový a slnečnicový olej, olivové maslo a vitamín E, a zanecháva vlasy mimoriadne jemné, vyživené, vitálne a oslnivo krásne. Čerešničkou na torte týchto výrobkov je inovatívne zloženie bez silikónov, parabénov a parafínov.U nás nakúpite vždy kvalitný tovar za bombastické ceny. Vy neplatíte nič navyše!

Popis produktu BES Color Reflection Mask Hot Chocolate 300ml - Maska na zvýraznenie hnedých odtieňov

    • Výrobca: BES
    • Cena: 16 €
    • Objem: 300 ml
    • Typ vlasov: Hnědý vlas
    • Línia: BES Color Reflection

Podobné produkty

BES Color Reflection Mask Hot Chocolate 300ml - Maska na zvýraznenie hnedých odtieňov

Nájdete v kategórii: ,

Ďalšie produkty od značky

BES

BES Color Reflection Mask Hot Chocolate 300ml - Maska na zvýraznenie hnedých odtieňov od obľúbenej spoločnosti BES - tento hit môžete zaobstarať v sezónne zľave za 16 €. Odporúčame tiež ostatné produkty z ponuky e-shopu. Ak nechcete platiť dopravu, stačí vytvoriť objednávku v minimálnej hodnote Sk. Úspora a spokojnosť z nákupu, záleží nám na vašej spokojnosti.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba