PRODUCT1}

Togethair Colorsave Color Protect Conditioner 250ml - kondicionér pre farbené vlasy

Top produkt, Togethair Colorsave Color Protect Conditioner 250ml - kondicionér pre farbené vlasy kvalitné značky za akčnú cenu 15.6 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Po použití ochranného kondicionéru získajú farbené vlasy poriadnu dávku sily a vitality. Okrem dôkladnej revitalizácie poskytujú výťažky z ibišteka a kvetov čajovníka aj ochranu pred UV žiarením. Na dosiahnutie maximálneho účinku sa odporúča používať šampón aj následnú masku na vlasy z radu výrobkov Colorsave. Účinné látky: Výťažok z kvetov ibišteka Extrakt z čajovníka Použitie: Kondicionér naneste na umyté vlasy po celej ich dĺžke. Nechajte pôsobiť niekoľko minút a potom dôkladne opláchnite. TOGETHAIR Taliansky zmysel pre krásu, štýl a dokonalý imidž. Vášeň, ktorú Taliani vkladajú do každého svojho výtvoru. Najmodernejšie technológie súčasnosti a zároveň úcta a láska k prírode. Kombinácia týchto jednotlivých vďaka mozaike vytvára prvotriedne vlasové produkty, ktoré nie je možné pokaziť. Vybírejtee tovar v akcii z pohodlia vášho domova. Neotáľajte s nákupom, cenu môžeme garantovať len pre dnešný deň.

Popis produktu Togethair Colorsave Color Protect Conditioner 250ml - kondicionér pre farbené vlasy

    • Výrobca: Togethair
    • Cena: 15.6 €
    • Objem: 250 ml
    • Typ vlasov: Barvený vlas

Podobné produkty

Togethair Colorsave Color Protect Conditioner 250ml - kondicionér pre farbené vlasy

Nájdete v kategórii: ,

Ďalšie produkty od značky

Togethair

Togethair Colorsave Color Protect Conditioner 250ml - kondicionér pre farbené vlasy kvalitné značky Togethair - tento produkt ponúkame Za skvelú cenu 15.6 €. tovar zaradený v našom katalógu vás nesklame. Akonáhle sa vám zapáči tovaru nad €, cenu dopravy už nemusíte riešiť, bude BEZPLATNÁ. Už sa tešíte na svoju objednávku?

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba