PRODUCT1}

Sinergy Cosmetics Sinergy Treatment Purifying Peeling 150ml - Čistiaci peeling na vlasovú pokožku

Dnes sme vybrali: Sinergy Cosmetics Sinergy Treatment Purifying Peeling 150ml - Čistiaci peeling na vlasovú pokožku od producenta teraz za cenu 12.4 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Peeling s antibakteriálnym účinkom pomáha odstraňovať nečistoty z pokožky hlavy, znižuje nepríjemné svrbenie a zabraňuje nežiaducej tvorbe lupín. Účinné látky: Slnečnicový olej - obsahuje mastné kyseliny a vitamín E, poskytuje vynikajúcu hydratáciu a antioxidačný účinok. Ricínový olej - tiež s vysokým obsahom mastných kyselín, poskytuje hydratáciu a ochranu. Jojobový olej - olej, ktorý má skutočne priaznivý účinok na vlasy a pokožku hlavy, pretože sa svojou štruktúrou najviac podobá prirodzenému kožnému mazu pokožky hlavy. Obsahuje množstvo mastných kyselín a vitamínov. Má zmäkčujúci, antibakteriálny a posilňujúci účinok. Poskytuje vlasom lesk, jemnosť a ochranu pred slnkom alebo tepelnou úpravou a tiež pomáha prirodzenému objemu. Ľanový olej - bohatý na vitamín F a omega 6 a omega 3, ktoré chránia vlasy a starajú sa o ich hodvábnu jemnosť. Mentol - účinne dezinfikuje a osviežuje pokožku hlavy. Použitie: Pred umytím vmasírujte do pokožky hlavy. Nechajte pôsobiť 5 minút, potom napenite, opláchnite a následne použite šampón z rovnakej rady. OŠETRUJÚCA LÍNIA OD SINERGY COSMETICS Liečebný rad vlasovej kozmetiky Sinergy je zameraný na problémy s lupinami a nadmerným padaním vlasov. Výrobky boli vyvinuté počas najmodernejšieho vedeckého a technologického výskumu, ktorého výsledkom je kombinácia použitých účinných látok, ktoré sa dokonale starajú o prevenciu a účinne riešia všetky abnormality. Ceny tovaru a skladovú dostupnosť neustále aktualizujeme. Už sa tešíte na svoju objednávku?

Popis produktu Sinergy Cosmetics Sinergy Treatment Purifying Peeling 150ml - Čistiaci peeling na vlasovú pokožku

    • Výrobca: Sinergy Cosmetics
    • Cena: 12.4 €
    • Objem: 150 ml
    • Typ vlasov: Proti lupinám
    • Línia: Sinergy Treatment

Podobné produkty

Sinergy Cosmetics Sinergy Treatment Purifying Peeling 150ml - Čistiaci peeling na vlasovú pokožku

Ďalšie produkty od značky

Sinergy Cosmetics

Sinergy Cosmetics Sinergy Treatment Purifying Peeling 150ml - Čistiaci peeling na vlasovú pokožku od známej značky Sinergy Cosmetics - tento tovar si môžete nechať poslať v úžasnej akcii za 12.4 €. Čakáme, že táto ponuka sa zaradí medzi bestsellery. Stráviť minimálne € a dOPRAVU ÚPLNE ZADARMO máte vo vrecku. Nakupovanie na internete je výhodnejšie ako v kamennej predajni, ktorá má vyššie náklady.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba