PRODUCT1}

Black Noir Repair Olio 100ml - Regeneračný olej s extraktom z opuncie

Perfektné produkt Black Noir Repair Olio 100ml - Regeneračný olej s extraktom z opuncie od firmy za výhodnú cenu 7.8 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Do týždňa
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Noir Repair Oil obnovuje prirodzenú rovnováhu vlasov výnimočnými hydratačnými vlastnosťami. Zloženie obohatené o šťavu z opuncie mexickej vyživuje a chráni celú dĺžku vlasov. Jeho nezaťažujúca regenerácia zvyšuje prirodzenú krásu vlasov so zvýšeným leskom a žiarením a udržuje stylované vlasy po dobu 24 hodín. Používa sa na suché vlasy. obohatená o šťavu z opuncie obnovenie rovnováhy a zvlhčenie celej dĺžky vlasov Black Professional Line Black je talianska profesionálna vlasová kozmetika určená nielen do kaderníckych salónov. Značku Black vyrába Parisienne Italia, ktorá kladie dôraz predovšetkým na komplexnú a inovatívnu skladbu výrobkov. Výsledkom je veľmi kvalitná rada, ktorú oceňujú kaderníci pre jej jednoduchosť na použitie a cenovú dostupnosť.Ponuku v našom katalógu pre vás pripravuje tím odborníkov. Garantujeme spokojnosť z nákupu.

Popis produktu Black Noir Repair Olio 100ml - Regeneračný olej s extraktom z opuncie

    • Výrobca: Black
    • Cena: 7.8 €
    • Objem: 100 ml
    • Typ vlasov: Normálny vlas
    • Línia: Black Noir

Podobné produkty

Black Noir Repair Olio 100ml - Regeneračný olej s extraktom z opuncie

Ďalšie produkty od značky

Black

Black Noir Repair Olio 100ml - Regeneračný olej s extraktom z opuncie od top značky Black - tento artikel čaká na vás s výnimočnou zľavou za 7.8 €. neustále aktualizujeme ceny tovaru a skladovej dostupnosti. Populárny ponuka sa vrátila, balné a poštovné nehradíte u objednávok nad €. Zaraďte sa medzi spokojných klientov.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba