PRODUCT1}

Tangle Teezer Original Růžový - Profesionálna kefa na vlasy

Originálny produkt Tangle Teezer Original Růžový - Profesionálna kefa na vlasy od výrobcu za akčnú cenu 10.8 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Do 3 týždňov
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Profesionálna kefa, ktorá je ideálna na česanie všetkých typov vlasov (za sucha i mokra) bez ťahania a zbytočného trhania. Tangle Teezer je odporúčaný poprednými vlasovými stylistmi, získal nespočetné množstvo ocenení a k dostaniu je v najlepších salónoch celého sveta. Zázračná kefa Tangle Teezer padne perfektne do každej ruky a behom malej chvíle jemne a bez námahy rozčeše aj tie najstrapatejšie vlasy (i za mokra). Zabraňuje lámaniu a štiepeniu končekov vlasov a obnovuje ich prirodzenú pružnosť a lesk. Bezbolestné rozčesávanie uvítajú s nadšením hlavne deti! Kefa je vhodná aj na predĺžené vlasy! Tangle Teezer funguje ako žiadna iná kefa alebo hrebeň. Jeho štetiny sú špeciálne rozvrhnuté a majú ojedinelú schopnosť - ohnúť sa nad zacuchaným miestom. Použitie kefy je rýchle a jednoduché a tým sa stáva česanie naozaj príjemné a Vaše vlasy zostávajú konečne tam, kde majú byť. Štetiny kefy Tangle Teezer sú umiestnené blízko pri sebe a pomáhajú uhládzať vonkajšiu vrstvu vlasovej kutikuly. Výsledkom pre Vás sú zdravé vlasy plné oslnivého lesku. Nákup cez nás znamená istotu dobré ceny. Už sa tešíte na svoju objednávku?

Popis produktu Tangle Teezer Original Růžový - Profesionálna kefa na vlasy

    • Výrobca: Tangle Teezer
    • Cena: 10.8 €
    • Hrebene a kefy: Rozčesávací kefy

Podobné produkty

Tangle Teezer Original Růžový - Profesionálna kefa na vlasy

Nájdete v kategórii: , ,

Ďalšie produkty od značky

Tangle Teezer

Tangle Teezer Original Růžový - Profesionálna kefa na vlasy kvalitné značky Tangle Teezer - tento artikel neprepásnite s neuveriteľnou zľavou za 10.8 €. U nás nájdete iba produkty preverených predajcov, Pre objednávku nad€ nezaplatíte ani korunu za dopravu . Sme si istí, že toto ocení nejeden zákazník.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba