PRODUCT1}

BES Hergen Leave-In Enriching 300ml - Výživný balzam

Trhom osvedčený produkt, BES Hergen Leave-In Enriching 300ml - Výživný balzam od firmy za výhodnú cenu 14.2 €. Zobraziť celý popis »

Dostupnosť: Skladom > 5 ks
home
Doprava ZADARMO

pre objednávky nad 1.500 €

sync
Vrátenie tovaru do 14 dní

zadarmo a bez rizika

thumbs-up
Preverený obchod

s kvalitnými produktmi

cart
Nakupujte kedykoľvek

máme otvorené 24 hodín denne

Popis produktu

Tento balzam okamžite navracia suchým a poškodeným vlasom výživu, bez toho aby ich akokoľvek zaťažil. Vlasy sú po ňom hebké, ľahko rozčesať. Vlasová línia Hergen Hergen je profesionálna rada, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre kadernícke salóny. Výrobky sú rozdelené na 4 rôzne rady. Boli vyvinuté podľa najnovších vedeckých výskumov pre dosiahnutie najvyššej kvality a efektívnosti. Jedná sa o špeciálne ošetrenie, ktoré posilňuje štruktúru vlasov na základe esenciálnych aminokyselín a A.H.A. kyselín z ovocia. Táto línia s veľkou koncentráciou výživných látok je určená na vlasy suché a pórovité. Obsahuje vitamín C, päťkrát väčšiu koncentráciu než je normálne obsiahnutý v pomarančoch a iných citrusových plodoch. Ďalej sú tu zastúpené esenciálne oleje (získané z kvetov pomaranča), ktoré zvyšujú účinok vitamínov. Ceny tovaru a skladovú dostupnosť neustále aktualizujeme. Zaraďte sa medzi spokojných klientov.

Popis produktu BES Hergen Leave-In Enriching 300ml - Výživný balzam

    • Výrobca: BES
    • Cena: 14.2 €
    • Objem: 300 ml
    • Typ vlasov: Jemný vlas
    • Línia: BES Hergen

Podobné produkty

BES Hergen Leave-In Enriching 300ml - Výživný balzam

Nájdete v kategórii: ,

Ďalšie produkty od značky

BES

BES Hergen Leave-In Enriching 300ml - Výživný balzam od obľúbenej značky BES - tento artikel sa na vás teší za úžasnú cenu 14.2 €. Vybírejtee tovar v akcii z pohodlia vášho domova. Ak máte radi bezplatné poštovné, pridajte si do svojej objednávky tovaru za viac, ako€. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznícky prístup.

Prezrite si všetky produkty od prednej značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba